• Следете на
Категории
Производи
Поглед
Надградба на Autel IM608 од Auro IM600, алатка за програмирање клучеви Autel IM608, за сите изгубени клучеви! Autel MaxiIM IM608…
Производство: 60-70 кг / време Моќност: 32,97kW Капацитет: 125 Л. Големина: 3000 * 2000 * 2000 мм Тежина: прибл. 2200…
Производство: 300-500 кг / ч Моќност: 5,5 KW Брзина: 336 вртежи во минута Температура на месо: 0–2℃ Големина: 850 *…
Модел за под Вкус на Twin Twist Воздушна пумпа Пумпите за пренос обезбедуваат голем  обем на сладолед со пречекорување Независен…
Модел за под Вкус на Twin Twist Храна за гравитација Независен систем за ладење и контрола за секој вкус Излез:…
Модел за под Вкус на Twin Twist Храна за гравитација Излез: 50 литри / час (на 4 ℃ течност и…
Модел за под Вкус на Twin Twist Воздушна пумпа Пумпите за пренос обезбедуваат голем обем на сладолед со пречекорување Независен…
Модел за под Вкус на Twin Twist Храна за гравитација Независен систем за ладење и контрола за секој вкус Излез:…
Модел за под Вкус на Twin Twist Воздушна пумпа Пумпите за пренос обезбедуваат голем обем на сладолед со пречекорување Излез:…
Модел за под Вкус на Twin Twist Храна за гравитација Излез: 40 литри / час (на 4 ℃ течност и…
Вкус на Twin Twist Воздушна пумпа Пумпите за пренос обезбедуваат голем сладолед со пречекорување Излез: 25 литри / час (на…
Вкус на Twin Twist Храна за гравитација Излез: 25 литри / час (на 4 ℃ течност и 24 ℃ на…

Куповна кошничка

mk_MKMK