• Следете на
Категории
Електрични Мотори
Поглед
Тип: тркачки мотоцикл Максимална брзина: >80km/h Моќност: >2000W/3000W/5000W/8000W Сопирачки: диск Систем на сопирачки: F: дискови Кочница R: диск Кочница Батерија:…
Тип: тркачки мотоцикл Максимална брзина: 61-80km/h Моќност: >2000W-3000W Сопирачки: диск Систем на сопирачки: F: дискови Кочница R: диск Кочница Батерија:…

Куповна кошничка

mk_MKMK