• Следете на
Категории
Електрични автомобили
Поглед
Максимална брзина: 45km/h – 80km/h Време на полнење: 6-8 часа Растојание на поминати км со едно полнење: 45km/h = 140km …

Куповна кошничка

mk_MKMK