• Следете на
Категории
Дискови за Сечење
Поглед
Диск за Сечење Гранит HIZAR (Silent Core) Спецификација: 300*40*3.2*10/12/15 Сегмент бр. 21 350*40*3.4*10/12/15 Сегмент бр. 24 400*40*3.6*10/12/15 Сегмент бр. 28…
Диск за Сечење Армиран Бетон HIZAR (Silent Core) Спецификација: 300*40*3.2*10/12/15 Сегмент бр. 21 350*40*3.4*10/12/15 Сегмент бр. 24 400*40*3.6*10/12/15 Сегмент бр.…
Диск за Сечење Гранит HIZAR

Диск за Сечење Гранит HIZAR

4,970.00 ден5,350.00 ден
Диск за Сечење Армиран Бетон HIZAR

Диск за Сечење Армиран Бетон HIZAR

4,390.00 ден5,590.00 ден

Куповна кошничка

mk_MKMK