• Следете на
Категории
Дизел Генератори
Поглед
Генератор Модел GF2-15000SE 10kW Фреквенција (HZ): 50/60 Брзина на генераторот (вртежи во минута): 3000/3600 Максимален излез (kW): 10 Номинален излез…
Генератор Модел DG12000SE 9.5kW Фреквенција (HZ): 50/60 Максимален излез (kW): 9/9.5 Номинален излез (kw): 8.5/9 Номинален напон. AC (V): 120,…
Генератор Модел DG6500SE 5.5kW Фреквенција (HZ): 50/60 Максимален излез (kW): 5/5.5 Номинален излез (kw): 4.6/5 Номинален напон. AC (V): 120,…
Генератор Модел DG3500SE 3.3kW Фреквенција (HZ): 50/60 Максимален излез (kW): 3/3.3 Номинален излез (kw): 2.8/3 Номинален напон. AC (V): 120,…
Генератор Модел DG11000SE 8kW Фреквенција (HZ): 50 Максимален излез (kW): 8 Номинален излез (kw): 7.5 Номинален напон. AC (V): 220,230,220/380,230/400 Фактор…
Генератор Модел DG8500SE 6.5kW Фреквенција (HZ): 50 Максимален излез (kW): 6.5 Номинален излез (kw): 6 Номинален напон. AC (V): 220,230,220/380,230/400 Фактор…
Генератор Модел DG7500SE 6kW Фреквенција (HZ): 50 Максимален излез (kW): 6 Номинален излез (kw): 5.5 Номинален напон. AC (V): 220,230,220/380,230/400 Фактор…
Генератор Модел GF2-15000SE 10kW

Генератор Модел GF2-15000SE 10kW

181,600.00 ден195,500.00 ден
Генератор Модел DG12000SE 9.5kW

Генератор Модел DG12000SE 9.5kW

153,700.00 ден167,400.00 ден
Генератор Модел DG6500SE 5.5kW

Генератор Модел DG6500SE 5.5kW

49,000.00 ден58,200.00 ден
Генератор Модел DG3500SE 3.3kW

Генератор Модел DG3500SE 3.3kW

46,000.00 ден55,200.00 ден
Генератор Модел DG11000SE 8kW

Генератор Модел DG11000SE 8kW

90,900.00 ден104,700.00 ден
Генератор Модел DG8500SE 6.5kW

Генератор Модел DG8500SE 6.5kW

59,000.00 ден68,300.00 ден
Генератор Модел DG7500SE 6kW

Генератор Модел DG7500SE 6kW

52,300.00 ден61,600.00 ден

Куповна кошничка

mk_MKMK