• Следете на
Категории
Computer Beam Saw
Поглед
Introduction Machine body and saw carriage made by cast steel body with aging & tempering treatment, strong and durable. Transmission…
Introduction Machine body and saw carriage made by cast steel body with aging & tempering treatment, strong and durable. Transmission…
Model: G-330 PC control Max. cutting size: 3280mm Max. cutting thickness: 95mm Max. cutting speed: 80m/min Main saw blade size:…
Главен технички параметар Model: G-280 PC control Max. cutting size: 2780mm Max. cutting thickness: 95mm Max. cutting speed: 80m/min Main…
Главна структура технологија Избирање на високо квалитетен челик како суровина, усвои напредна технологија за заварување со заштитен гас со CO2.…
Главна структура технологија Избирање на високо квалитетен челик како суровина, усвои напредна технологија за заварување со заштитен гас со CO2.…

Куповна кошничка

mk_MKMK