• Следете на
Категории
Аксесоари за Кујна
Поглед
Надолна подршка Завршна обработка: CP BP SN GP AB
Надолна подршка Завршна обработка: CP BP SN GP AB
Надолна подршка Завршна обработка: CP BP SN GP AB
Надолна Подршка A: 150mm B: 200mm C: 250mm D: 300mm  
Механизам со надолна подршка
Механизам со надолна подршка
Механизам со надолна подршка SHC38
Завршна обработка: хромиран, хромирана алуминиумска завршна обработка, бисер никел, месинг, од нерѓосувачки челик.
Завршна обработка: хромиран, хромирана алуминиумска завршна обработка, бисер никел, месинг, од нерѓосувачки челик.
Завршна обработка: хромиран, хромирана алуминиумска завршна обработка, бисер никел, месинг, од нерѓосувачки челик.
Завршна обработка: хромиран, хромирана алуминиумска завршна обработка, бисер никел, месинг, од нерѓосувачки челик.
Држач за големи полици SHC31 В77xД120xШ35mm SHC32 В115xД180xШ35mm SHC33 В143xД236xШ35mm

Куповна кошничка

mk_MKMK