• Следете на
Категории
UV Flatbed Printer
Поглед
-Компатибилност со широк медиум поради прилагодувањето на нивото на моќност на LED УВ модулот. Продолжено време на траење на главата…
-Компатибилност со широк медиум поради прилагодувањето на нивото на моќност на LED УВ модулот. Продолжено време на траење на главата…
-Со можност за печатење на дебели подлоги, тој нуди можност за производство на разновидна палета на отпечатоци за внатрешна и…
-Со можност за печатење на дебели подлоги, тој нуди можност за производство на разновидна палета на отпечатоци за внатрешна и…
-Со можност за печатење на дебели подлоги, тој нуди можност за производство на разновидна палета на отпечатоци за внатрешна и…
-FB-2030R нуди неспоредливи можности за печатење, овозможувајќи ви да истражите нов свет на стоки и апликации, вклучувајќи тешки, цврсти материјали…
-FB-2513R нуди неспоредливи можности за печатење, овозможувајќи ви да истражите нов свет на стоки и апликации, вклучувајќи тешки, цврсти материјали…

Куповна кошничка

mk_MKMK