• Следете на
Категории
Серија 700/900
Поглед
Димензија: 1036 * 683 * 1163мм Материјал: нерѓосувачки челик Потрошувачка на енергија: 10.2kW Напон: 3N ~ 400v / 50Hz Волумен:…
Димензија: 1363 * 980 * 1164мм Потрошувачка на енергија: (18.1) 21kW Напон: 3N ~ 400V / 50Hz Волумен: 160L производ…
Димензија: 800 * 900 * 850 + 120мм Моќност: 20,8KW Напон: 380V / 50Hz Нето тежина: 144KG Опсег на електричен…
Димензија: 600 * 512 * 555mm Нето Тежина: 15,5 кг
Димензија: 700 * 700 * 850 + 60мм Големина на решетката: 600 * 460 * 16мм Моќност: 10KW Нето Тежина:…

Куповна кошничка

mk_MKMK