• Следете на
Категории
Машини за Сладолед
Поглед
Модел за под Вкус на Twin Twist Воздушна пумпа Пумпите за пренос обезбедуваат голем  обем на сладолед со пречекорување Независен…
Модел за под Вкус на Twin Twist Храна за гравитација Независен систем за ладење и контрола за секој вкус Излез:…
Модел за под Вкус на Twin Twist Храна за гравитација Излез: 50 литри / час (на 4 ℃ течност и…
Модел за под Вкус на Twin Twist Воздушна пумпа Пумпите за пренос обезбедуваат голем обем на сладолед со пречекорување Независен…
Модел за под Вкус на Twin Twist Храна за гравитација Независен систем за ладење и контрола за секој вкус Излез:…
Модел за под Вкус на Twin Twist Воздушна пумпа Пумпите за пренос обезбедуваат голем обем на сладолед со пречекорување Излез:…
Модел за под Вкус на Twin Twist Храна за гравитација Излез: 40 литри / час (на 4 ℃ течност и…
Вкус на Twin Twist Воздушна пумпа Пумпите за пренос обезбедуваат голем сладолед со пречекорување Излез: 25 литри / час (на…
Вкус на Twin Twist Храна за гравитација Излез: 25 литри / час (на 4 ℃ течност и 24 ℃ на…
Еден вкус Храна за гравитација Модел: SHTT-I190A Излез: 18 литри / час (на 4 ℃ течен & 24 ℃ амбиент)…
Машина за сладолед Модел: SHTT-I94A Капацитет: 33-38 кг / ч Моќност: 4,2 KW Напон: 380V50HZ Ладилно средство: R22 Инјекција за…
Машина за сладолед Модел: SHTT-I94D Капацитет: 18-20 KG / H Моќност: 1,8 KW Напон: 220V50HZ Ладилно средство: R22 Инјекција за…

Куповна кошничка

mk_MKMK