• Следете на
Категории
Вертикални Ладилници
Поглед
Димензија: 740 * 828 * 2050mm Пакување Големина: 820 * 910 * 2130mm Капацитет: 650L Моќност: 533W Напон: 220-240V ~…
Димензија: 740 * 828 * 2050mm Пакување Големина: 820 * 910 * 2130mm Капацитет: 650L Моќност: 645W Напон: 220-240V ~…
Димензија: 740 * 828 * 2050mm Пакување Големина: 820 * 910 * 2130mm Капацитет: 650L Моќност: 655W Напон: 220-240V ~…
Димензија: 740 * 828 * 2050mm Пакување Големина: 820 * 910 * 2130mm Капацитет: 650L Моќност: 573W Напон: 220-240V ~…
Димензија: 1480 * 828 * 2050mm Пакување Големина: 1560 * 910 * 2130mm Капацитет: 1350L Моќност: 747W Напон: 220-240V ~…
Димензија: 1480 * 828 * 2050mm Пакување Големина: 1560 * 910 * 2130mm Капацитет: 1350L Моќност: 1104W Напон: 220-240V ~…
Димензија: 1480 * 828 * 2050mm Пакување Големина: 1560 * 910 * 2130mm Капацитет: 1350L Моќност: 1134W Напон: 220-240V ~…
Димензија: 1480 * 828 * 2050mm Пакување Големина: 1560 * 910 * 2130mm Капацитет: 1350L Моќност: 797W Напон: 220-240V ~…
Димензија: 610 * 760 * 1950мм Капацитет: 600L Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност: 300W Компресор: Embraco Вентилатор: Weiguang Ладилник: R134a…
Димензија: 610 * 760 * 1950мм Капацитет: 600L Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност: 700W Компресор: Embraco Вентилатор: Weiguang Ладилник: R404A…
Димензија: 740 * 828 * 2050mm Пакување Големина: 820 * 910 * 2130mm Капацитет: 650L Моќност: 523W Напон: 220-240V ~…
Димензија: 740 * 828 * 2050mm Пакување Големина: 820 * 910 * 2130mm Капацитет: 650L Моќност: 625W Напон: 220-240V ~…

Куповна кошничка

mk_MKMK