• Следете на
Категории
Блендери
Поглед
Димензија: 205 * 230 * 510мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 1200W Капацитет: 2L Нето тежина: 5,5 кг 1. Висок…
Димензија: 335 * 260 * 375мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 1,5-2kW Капацитет: 2L Нето тежина: 6кг

Куповна кошничка

mk_MKMK