• Следете на
Категории
Индукциски Шпорет
Поглед
Димензија: 600 * 400 * 100мм Пакување Големина: 650 * 480 * 160m Моќност: 4kW Напон: 220V / 50Hz Нето…
Димензија: 350 * 440 * 100мм Моќност: 2kW Напон: 220V Нето Тежина: 4.8kg Пакување Големина: 400 * 480 * 160mm…
Контролен панел: Копче Напон: 120V / 240V Фреквенција: 50 / 60HZ Максимална излезна моќност: 120V-1800W / 240V-3500W Температура: 60-240 °…
Контролен панел: допир на сензор и копче Напон: 120V / 240V Фреквенција: 50 / 60HZ Максимална излезна моќност: 120V-1800W /…

Куповна кошничка

mk_MKMK