• Следете на
Категории
Ротациони Печки
Поглед
Димензија: 670 * 550 * 1580мм Пакување Големина: 730 * 640 * 1630mm Моќност: 6.7kW Нето Тежина: 96кг Бруто Тежина:…
Димензија: 670 * 550 * 1580мм Моќност: 0.2kW Напон: 220V / 50Hz Нето Тежина: 120кг Гасен притисок: 2800Pa Димензија на…
Димензија: 1100 * 750 * 750mm Топлинска моќност: 28kW Моќност: 0.1kW Напон: 220V / 50Hz Нето Тежина: 96кг Димензија на…
Димензија: 810 * 670 * 610мм Моќност: 4.5kW Напон: 220V / 50Hz Нето Тежина: 65кг Пакување Големина: 1130 * 880…
Димензија: 1010 * 670 * 810mm Моќност: 6kW Напон: 220V / 50Hz Нето Тежина: 81kg Гасен притисок: 2800Pa Материјал: нерѓосувачки…
Димензија: 1180 * 490 * 710мм Напон: 380V / 50Hz Моќност: 6kW Температура: 50-300
Димензија: 1180 * 490 * 1250мм Моќност: 12.3kW Напон: 380V / 50Hz Температура: 50-300
Димензија: 1180 * 490 * 1780мм Моќност: 18.4kW Напон: 380V / 50Hz Температура: 50-300
Димензија: 1180 * 490 * 710мм Моќност: 0.2kW Напон: 220V / 50Hz Потрошувачка на енергија: 10kW / h Тип на…
Димензија: 1180 * 490 * 1780мм Моќност: 0.4kW Напон: 220V / 50Hz Потрошувачка на енергија: 30kW / h Тип на…
Димензија: 1180 * 490 * 1250мм Моќност: 0.3kW Потрошувачка на енергија: 20kW / h ТНГ Притисок: 2800Pa Тип на гас:…

Куповна кошничка

mk_MKMK