• Следете на
Категории
Машини за Миење Садови
Поглед
Димензии: 700 * 700 * 1440мм Капацитет на миење: 60 или 40 кошници / час Циклус миење: 60s или 90s…
Материјал: Месинг (пластика) Забелешки: Резервни делови се достапни Димензија на пакувањето: 681 * 300 * 94mm Нето Тежина: 6.05 /…
Димензија: 700 * 700 * 1440мм Капацитет на Час: 60 кошници (12 “) / час Циклус на миење: 60 секунди…

Куповна кошничка

mk_MKMK