• Следете на
Категории
Скари
Поглед
Димензија: 550 * 450 * 230мм Моќност: 3kW Напон: 220-240V Нето Тежина: 23кг Бруто тежина, 28кг Температурен опсег: 50-300
Димензија: 735 * 520 * 260мм Моќност: 4.4kW Напон: 220-240V Нето Тежина: 23кг Бруто Тежина: 41кг Температурен опсег: 50-300
Димензија: 550 * 500 * 520mm Моќност: 5kW Нето Тежина: 25кг Тип на гас: НГ / ТНГ НГ Притисок: 2800Pa…
Димензија: 305 * 560 * 380mm Дебелина од табла: 16мм Моќност: 4kW Напон: 380V / 50Hz * 16mm дебел 45…
Димензија: 610 * 560 * 380мм Дебелина од табла: 16мм Моќност: 8kW Напон: 380V / 50Hz * 16mm дебел 45…
Димензија: 916 * 560 * 380mm Дебелина од табла: 16мм Моќност: 12kW Напон: 380V / 50Hz * 16mm дебел 45…
Димензија: 450 * 363 * 188мм Готвење површина димензија: 380 * 280 милиметри Стандарден напон на ЕУ: 220
Димензија: 360 * 520 * 230mm Готвење површина димензија: 355 * 400mm Стандарден напон на ЕУ: 220-240V / 50Hz /…
Димензија: 602 * 520 * 230mm Готвење површина димензија: 600 * 400mm Стандарден напон на ЕУ: 220-240V / 50Hz /…
Димензија: 360 * 575 * 310мм Готвење површина димензија: 335 * 400mm Напон: 380V / 400V, 50Hz / 60Hz Моќност:…
Димензија: 605 * 575 * 310mm Готвење површина димензија: 600 * 400mm Напон: 380V / 400V, 50Hz / 60Hz Моќност:…
Димензија: 910 * 575 * 310mm Готвење површина димензија: 900 * 400mm Напон: 380V / 400V, 50Hz / 60Hz Моќност:…

Куповна кошничка

mk_MKMK