• Следете на
Категории
Фритези
Поглед
Димензија: 480 * 500 * 820мм Моќност: 0.37kW Напон: 220V / 50Hz Капацитет: 40L Материјал: нерѓосувачки челик 201
Димензија: 450 * 860 * 820мм Моќност: 0.37kW Напон: 220V / 50Hz Капацитет: 43L Материјал: нерѓосувачки челик 201
Димензија: 290 * 520 * 445мм Моќност: 5.2kW Капацитет: 6.45L Пан: 1/2 * 150мм Тип на гас: ТНГ / НГ…
Димензија: 580 * 440 * 410mm Моќност: 6.5kW Напон: 220V-240V / 50Hz Капацитет: 12L * 2 Бруто тежина: 16,5kg
Димензија: 500 * 843 * 1580мм Материјал: нерѓосувачки челик 304 * Вклучена мрежа за филтер за масло
Димензија: 1000 * 843 * 1580мм Материјал: нерѓосувачки челик 304 * Вклучена мрежа за филтер за масло
Димензија: 500 * 750 * 780мм Материјал: нерѓосувачки челик304 * Вклучена мрежа за филтер за масло * Без вентилатор и…
Димензија: 1000 * 750 * 780мм Материјал: нерѓосувачки челик304 * Вклучена мрежа за филтер за масло * Без вентилатор и…
Димензија: 1400 * 750 * 780мм Материјал: нерѓосувачки челик304 * Вклучена мрежа за филтер за масло * Без вентилатор и…
Димензија: 950 * 500 * 1230мм Напон: 3N-380V / 50Hz Моќност: 14.2kW / H Температурен опсег: 25 ~ 200
Димензија: 950 * 910 * 1230мм Напон: 3N-380V / 50Hz Моќност: 27kW / H Температурен опсег: 25-200
Димензија: 950 * 910 * 1230мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 900W / H Капацитет: 2 * 25L Температурен опсег:…

Куповна кошничка

mk_MKMK