• Следете на
Категории
Машини за Обработка на Храна
Поглед
Производство: 60-70 кг / време Моќност: 32,97kW Капацитет: 125 Л. Големина: 3000 * 2000 * 2000 мм Тежина: прибл. 2200…
Производство: 300-500 кг / ч Моќност: 5,5 KW Брзина: 336 вртежи во минута Температура на месо: 0–2℃ Големина: 850 *…

Куповна кошничка

mk_MKMK