• Следете на
Категории
Машини за Колбаси
Поглед
Производство: 60-70 кг / време Моќност: 32,97kW Капацитет: 125 Л. Големина: 3000 * 2000 * 2000 мм Тежина: прибл. 2200…
Димензија: 540 * 310 * 270мм Капацитет: 3L Нето тежина: 13 кг Материјал: Внатрешната плоча е нерѓосувачки челик 304, надворешната…
Димензија: 660 * 310 * 270мм Капацитет: 5L Нето тежина: 14 кг Материјал: Внатрешната плоча е нерѓосувачки челик 304, надворешната…
Димензија: 480 * 340 * 320мм Нето тежина: 11 кг Бруто тежина: 12 кг Капацитет: 3L Материјал: Внатрешната плоча е…
Димензија: 600 * 340 * 320мм Нето тежина: 12 кг Бруто тежина: 13 кг Капацитет: 5L Материјал: Внатрешната плоча е…
Димензија: 740 * 340 * 320мм Нето тежина: 13,7кг Бруто тежина: 14,7 кг Капацитет: 7L Материјал: Внатрешната плоча е нерѓосувачки…
Димензија: 780 * 430 * 330мм Капацитет: 15L Нето тежина: 22 кг Материјал: Внатрешната плоча е нерѓосувачки челик 304, надворешната…
Димензија: 650 * 430 * 330мм Капацитет: 10L Нето тежина: 20 кг Материјал: Внатрешната плоча е нерѓосувачки челик 304, надворешната…
Димензија: 780 * 310 * 270мм Капацитет: 7L Нето тежина: 16 кг Материјал: Внатрешната плоча е нерѓосувачки челик 304, надворешната…
Димензија: 630 * 490 * 1250мм Капацитет: 35L Нето тежина: 171 кг Големина на пакување: 730 * 550 * 1342мм
Димензија: 570 * 435 * 1240мм Капацитет: 26L Нето тежина: 145 кг Големина на пакување: 670 * 500 * 1341мм
Димензија: 470 * 370 * 1240мм Капацитет: 15L Нето тежина: 116 кг Големина на пакување: 570 * 450 * 1340мм

Куповна кошничка

mk_MKMK