• Следете на
Категории
Мелница за Месо / Ренде за Сир
Поглед
Производство: 60-70 кг / време Моќност: 32,97kW Капацитет: 125 Л. Големина: 3000 * 2000 * 2000 мм Тежина: прибл. 2200…
Производство: 300-500 кг / ч Моќност: 5,5 KW Брзина: 336 вртежи во минута Температура на месо: 0–2℃ Големина: 850 *…
Димензија: 60 * 40 * 82см Димензија на пакет: 65 * 45 * 87см Напон: 220V, 50HZ Моќност: 2200W Ефикасност…
Големина на пакување: 602 * 454 * 262мм Напон: 230V / 50Hz-110V / 60Hz Моќност: 1100W Продуктивност: 300кг / ч…
Големина на пакување: 602 * 454 * 262мм Напон: 230V / 50Hz-110V / 60Hz Моќност: 1100W Продуктивност: 120 кг /…
Димензија: 620 * 330 * 600мм Димензија на пакет: 67 * 38 * 65см Напон: 220V, 50HZ Моќност: 2200W Ефикасност…
Димензија: 200 * 270 * 400мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 0,75kW Продуктивност: 180 кг / ч Нето тежина: 21…
Димензија: 200 * 270 * 390мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 0,65kW Продуктивност: 150 кг / ч Нето тежина: 19…
Димензија: 860 * 550 * 960мм Напон: 380V / 50Hz Моќност: 3kW Продуктивност: 600кг / ч Нето тежина: 113 кг…
Димензија: 780 * 420 * 620мм Напон: 380V / 50Hz Моќност: 2,2kW Продуктивност: 320кг / ч Нето тежина: 86 кг…
Димензија на пакет: 475 * 295 * 480мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 1,1KW Капацитет на производство: 220kg / h…
Димензија на пакет: 440 * 280 * 445мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 0,75KW Капацитет на производство: 120kg / h…

Куповна кошничка

mk_MKMK