• Следете на
Категории
Спирални Миксери
Поглед
Димензија: 850 * 490 * 1070мм Напон: 200-440V-60 / 60Hz-3PH Моќност: 2,25kW Капацитет на брашно: 12,5 кг Макс. Колена: 20кг…
Димензија: 940 * 540 * 1260мм Напон: 200-440V-60 / 60Hz-3PH Моќност: 3kW Капацитет на брашно: 25 кг Макс. Колено: 40…
Димензија: 1000 * 610 * 1300мм Напон: 200-440V-60 / 60Hz-3PH Моќност: 3,75kW Капацитет на брашно: 38 кг Макс. колено: 60…

Куповна кошничка

mk_MKMK