• Следете на
Категории
Сецкање на Зеленчук и Овошје
Поглед
Димензија: 560 * 290 * 560мм Напон: 230V / 50Hz Моќност: 550W Нето тежина: 22 кг Бруто тежина: 26кг *…
Димензија: 464 * 382 * 626мм Моќност: 400W Напон: 220V ~ 50 / 60Hz Брзина: 1500RPM Материјал: ABS Нето тежина:…
Димензија: 345 * 150 * 320мм Големина на пакување: 365 * 170 * 350мм Нето тежина: 3,3 кг Бруто тежина:…
Димензија: 440 * 200 * 200мм Големина на пакување: 450 * 210 * 210мм Нето тежина: 5 кг Бруто тежина:…
Димензија: 540 * 310 * 550мм Напон: 230V / 50Hz Моќност: 550W Нето тежина: 22 кг Бруто тежина: 26кг *…
Димензија на пакет: 600 * 260 * 410мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 0,37KW Бруто тежина: 32 кг Ефикасност: 60-120kg…
Димензија на пакет: 495 * 295 * 555мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 0,37KW Ефикасност: 60-120kg / h Бруто тежина:…
Димензија: 655 * 315 * 535мм Моќност: 550W Капацитет: 100kg/час Напон: 220V ~ 50 / 60Hz Нето тежина: 24 кг…
Димензија: 655 * 325 * 535мм Моќност: 750W Капацитет: 100kg/час Напон: 220V ~ 50 / 60Hz Материјал: легура на алуминиум…

Куповна кошничка

mk_MKMK