• Следете на
Категории
Сечење Компир
Поглед
Големина на пакување: 360 * 180 * 190мм Нето тежина: 3 кг Бруто тежина: 3,5 кг
Големина на пакување: 290 * 230 * 560мм Нето тежина: 6 кг Бруто тежина: 6,85 кг Материјал: Не’рѓосувачки челик
Големина на пакување: 290 * 230 * 560мм Напон: 110V / 60Hz 220V / 50-60Hz Моќност: 60W Нето тежина: 8,6…
Големина на пакување: 300 * 150 * 150мм Нето тежина: 1,1 кг Бруто тежина: 1,3 кг Материјал: Не’рѓосувачки челик
Големина на пакување: 470 * 200 * 210мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 10W Нето тежина: 5,2 кг Бруто тежина:…
Димензија на пакет: 780 * 740 * 990мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 1,5KW Ефикасност: 800-1000кг / ч Дебелина на…
Големина на пакување: 620 * 620 * 1080мм Моќност: 1,5kW Напон: 220V / 50Hz Бруто тежина: 62 кг Сечење: 400…
Големина на пакување: 440 * 490 * 870мм Моќност: 1,1kW Напон: 220V / 50Hz Бруто тежина: 52 кг Сечење: 200…
Димензија: 435 * 375 * 690мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 0,75kW Бруто тежина: 45 кг Ефикасност: 500кг / ч…

Куповна кошничка

mk_MKMK