• Следете на
Категории
Сечење Месо
Поглед
Димензија: 60 * 40 * 82см Димензија на пакет: 65 * 45 * 87см Напон: 220V, 50HZ Моќност: 2200W Ефикасност…
Димензија: 950 * 750 * 1450мм Димензија на сечење: 350 * 250 * 150мм Дијаметар на ножеви: 350мм Напон: V…
Димензија: 620 * 330 * 660мм Продуктивност: 120KG / h Дебелина на парче: 2,8 / 3,5 мм Напон: 220V /…
Димензија: 320 * 320 * 450мм Продуктивност: 120KG / h Дебелина на парче: 2,8 / 3,5 мм Напон: 220V /…
Димензија: 470 * 270 * 400мм Продуктивност: 250KG / h Дебелина на парче: 2,8 / 3,5 мм Напон: 220V /…
Димензија: 660 * 330 * 700мм Продуктивност: 800KG / h Дебелина на парче: 2,8 / 3,5 мм Напон: 220V /…
Димензија: 620 * 330 * 600мм Димензија на пакет: 67 * 38 * 65см Напон: 220V, 50HZ Моќност: 2200W Ефикасност…
Димензија: 640 * 600 * 750мм Дијаметар на ножеви: 300мм Напон: 220V / 50Hz Моќност на моторот за режење: 0,25kW…
Димензија: 640 * 600 * 650мм Дијаметар на ножеви: 300мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 0,25kW Нето тежина: 41 кг…
Димензија: 450 * 380 * 320мм Големина на пакување: 520 * 470 * 380мм Дијаметар на ножеви: 220мм Напон: 220V…
Димензија: 530 * 460 * 460мм Големина на пакување: 530 * 330 * 460мм Дијаметар на ножеви: 300мм Напон: 220V…

Куповна кошничка

mk_MKMK