• Следете на
Категории
Ламинатори
Поглед
Професионален ламинатор за ламинирање на лиснато тесто Димензија: 900 * 1780 * 620мм Должина на ролери: 520мм Брзина на ролери:…

Куповна кошничка

mk_MKMK