• Следете на
Категории
Bain Marie
Поглед
Димензија: 350 * 560 * 280мм Моќност: 1.8kW Напон: 220-240V Бруто тежина: 12кг Температурен опсег: 30-85 ° C Материјал: нерѓосувачки…
Димензија: 680 * 560 * 280мм Моќност: 1.8kW Напон: 220-240V Бруто Тежина: 20кг Температурен опсег: 30-85 ℃ Материјал: не’рѓосувачки челик…
Димензија: 600 * 400 * 320мм Моќност: 3kW Напон: 220V Материјал: нерѓосувачки челик 201 * Температурата е прилагодлива, заштита од…
Димензија: 800 * 800 * 800mm Моќност: 3kW Напон: 220V Материјал: нерѓосувачки челик 201 * Температурата е прилагодлива, заштита од…
Димензија: 1200 * 800 * 800mm Моќност: 3kW Напон: 220V Материјал: нерѓосувачки челик 201 * Температурата е прилагодлива, заштита од…
Димензија: 1500 * 800 * 800mm Моќност: 3kW Напон: 220V Материјал: нерѓосувачки челик 201 * Температурата е прилагодлива, заштита од…
Димензија: 1180 * 355 * 320мм Напон: 220-240V Моќност: 1.5kW Нето Тежина: 28кг * 1/2 * 6′ Садови 4 парчиња…
Димензија: 350 * 560 * 280мм Моќност: 1.8kW Напон: 220-240V Бруто тежина: 13кг Температурен опсег: 30-85 ° C Материјал: нерѓосувачки…
Димензија: 695 * 635 * 280 мм Моќност: 1.5kW Напон: 220-240V Тежина: 19кг Шест 1/3 * 6 “тави * Обезбедување…
Димензија: 1200 * 700 * 850mm Пан: 3 * ГН1 / 1 * 150мм Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност: 285W…
Димензија: 1200 * 700 * 850mm Пан: 3 * ГН1 / 1 * 100мм Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност: 1500W…
Димензија: 1450 * 355 * 320мм Напон: 220-240V Моќност: 1.8kW Нето Тежина: 35кг * 1/2 * 6’Pans 5pcs Температурен опсег:…

Куповна кошничка

mk_MKMK