• Следете на
Категории
Shawarma Кебап Машина
Поглед
Димензија: 590 * 480 * 860мм Моќност: 9kW Напон: 220V Нето Тежина: 25кг Тип на гас: ТНГ / НГ
Димензија: 500 * 650 * 1020мм Моќност: 0.1kW Термичка моќност: 13.5kW Напон: 220V Нето Тежина: 25кг Тип на гас: ТНГ…
Димензија: 1500 * 800 * 2160мм Кабинет големина: 1500 * 700 * 500mm Топлинска енергија: 36kW Лесна моќност: 0.02kW Напон:…
Димензија: 650 * 800 * 2160мм Моќност: 12kW Напон: 380V Net weight: 85 kg Тип на гас: ТНГ / НГ…
Димензија: 650 * 800 * 2160мм Топлина HP: 18kW Моќност: 8W Напон: 220V Нето тежина: 85кг Тип на гас: ТНГ…

Куповна кошничка

mk_MKMK