• Следете на
Категории
Печка за Пица
Поглед
Димензија: 1300 * 870 * 610мм Температурен опсег: 20 ~ 400 ° C Моќност: 8,4KW Напон: 220 / 380V Тежина:…
Димензија: 890 * 640 * 400мм Температурен опсег: 20 ~ 300 ° C Моќност: 4,4KW Напон: 220V Тежина: 65 кг…
Димензија: 1300 * 820 * 1340мм Моќност: 13,2kW Напон: 3N ~ 380V Фреквенција: 50 / 60Hz
Димензија: 1800 * 1085 * 1060мм Моќност: 0,2kW Напон: 220V Фреквенција: 50 / 60Hz
Димензија: 1305 * 1105 * 415мм Внатрешни димензии: 990 * 1020 * 230мм Моќност: 9,13kW Напон: 220V / 50Hz Температурен…
Димензија: 910 * 1070 * 760мм Напон: 380V / 50Hz Моќност: 13,4kW Внатрешна големина: 600 * 900 * 150мм Бруто…
Димензија: 910 * 780 * 760мм Напон: 220V / 50Hz Моќност: 8,4kW Внатрешна големина: 600 * 600 * 150мм Бруто…
Димензија: 910 * 1120 * 750 мм Моќност: 14,4kW Напон: 3N-380V / 50Hz Тежина: 154 кг Максимална температура: 500 °…
Димензија: 910 * 820 * 750 мм Моќност: 8,4kW Напон: 3N-380V / 50Hz Тежина: 118 кг Максимална температура: 500 °…
Димензија: 910 * 1120 * 430 мм Моќност: 7,2kW Напон: 3N-380V / 50Hz Тежина: 88 кг Внатрешна табла Борачиќ. Оваа…
Димензија: 910 * 820 * 430 мм Моќност: 4,2kW Напон: 3N-380V / 50Hz Тежина: 68 кг Внатрешна табла Борачиќ. Оваа…
Димензија: 560 * 570 * 440мм Димензија на пакување: 610 * 570 * 480мм Големина на печење: 415 * 400…

Куповна кошничка

mk_MKMK