• Следете на
Категории
Мијалници
Поглед
Модел: SHCOLLOS02-900 Облик: Правоаголник Материјал: Минерал Големина: 600*120*480mm / 900*120*480mm / 1000*120*480mm Примена: куќи, хотели, вили, апартмани Боја: сјајна /…
Модел: SHCOLLOS02-600 Облик: Правоаголник Материјал: Минерал Големина: 600*120*480mm / 900*120*480mm / 1000*120*480mm Примена: куќи, хотели, вили, апартмани Боја: сјајна /…
Модел: SHCOLLOS01-1000 Облик: Правоаголник Материјал: Минерал Големина: 1000*130*480mm Примена: куќи, хотели, вили, апартмани Боја: сјајна / Мат Бела Квалитетна поддршка…
Модел: SHCOLLOS01-765 Облик: Правоаголник Материјал: Минерал Големина: 765*130*480mm Примена: куќи, хотели, вили, апартмани Боја: сјајна / Мат Бела Квалитетна поддршка…
Модел: SHCOLLOS01-600 Облик: Правоаголник Материјал: Минерал Големина: 600*130*480mm Примена: куќи, хотели, вили, апартмани Боја: сјајна / Мат Бела Квалитетна поддршка…
Модел: SHCOLLOS812 Облик: Правоаголник Материјал: Минерал Големина: 550*130*400mm Примена: куќи, хотели, вили, апартмани Боја: сјајна / Мат Бела Квалитетна поддршка…
Модел: SHCOLLOS811 Облик: Правоаголник Материјал: Минерал Големина: 480*110*400mm Примена: куќи, хотели, вили, апартмани Боја: сјајна / Мат Бела Квалитетна поддршка…
Модел: SHCOLLOS805 Облик: Правоаголник Материјал: Минерал Големина: 600*100*380mm Примена: куќи, хотели, вили, апартмани Боја: сјајна / Мат Бела Квалитетна поддршка…
Модел: SHCOLLOS803 Облик: Правоаголник Материјал: Минерал Големина: 427*120*427mm Примена: куќи, хотели, вили, апартмани Боја: сјајна / Мат Бела Квалитетна поддршка…
Модел: SHCOLLOS802 Облик: Тркалезен Материјал: Минерал Големина: 593*107*351mm Примена: куќи, хотели, вили, апартмани Боја: сјајна / Мат Бела Квалитетна поддршка…
Модел: SHCOLLOS801 Облик: Правоаголник Материјал: Минерал Големина: 597*110*345mm Примена: куќи, хотели, вили, апартмани Боја: сјајна / Мат Бела Квалитетна поддршка…
Модел: SHCOLLOS19/2 Облик: Правоаголник Материјал: Минерал Големина: 1200*110*460mm Примена: куќи, хотели, вили, апартмани Боја: сјајна / Мат Бела Квалитетна поддршка…

Куповна кошничка

mk_MKMK