• Следете на
Категории
ВЦ Шољи
Поглед
Број на модел: Shachen 106 Димензии: 485*360*250mm Тежина: 27kg Материјал: Керамика Структура: Две парчиња Тип на инсталација: Монтиран под Модел…
Број на модел: Shachen 108-2 Материјал: Керамика Структура: Две парчиња Тип на инсталација: Монтиран под Модел на дренажа: P-Trap, S-Trap…
Број на модел: Shachen 108 Димензии: 530*360*345mm Тежина: 27.5kg Материјал: Керамика Структура: Едно парче Тип на инсталација: Монтиран под Модел…
Број на модел: Shachen 101 Димензии: 610*480*530mm Тежина: 31kg Материјал: Керамика Структура: Две парчиња Тип на инсталација: Монтиран под Модел…
Број на модел: Shachen 375 Димензии: 540*360*380mm Тежина: 36kg Материјал: Керамика Структура: Две парчиња Тип на инсталација: Монтиран под Модел…
Број на модел: Shachen 376 Димензии: 540*360*380mm Тежина: 32.5kg Материјал: Керамика Структура: Две парчиња Тип на инсталација: Монтиран под Модел…

Куповна кошничка

mk_MKMK