• Следете на
Категории
Тушеви
Поглед
Име на марка: GAPPO Материјал: Нерѓосувачки челик Број на модел: G7107 Облик на туш: плоштад Површинско завршување: обложен со Хром…
Рачка: цинк Вентил: 40мм рамен Тело: месинг Црево за туширање: G1 / 2 150cm Рачен туш: мулти-функционален ABS Надземен туш:…
Рачка: цинк Вентил: 40мм рамен Тело: месинг Црево за туширање: G1 / 2 150cm Рачка за туширање: ABS со една…
Рачка: цинк Вентил: 40мм рамен Тело: месинг Црево за туширање: G1 / 2 150cm Рачка за туширање: ABS со една…
Име на марка: FRAP Број на модел: F2420 Основен материјал за вентил: Керамички Број на рачки: единечен Големина на рачката:…
Туш сет модел SH-4073
Туш сет модел SH-4090
Туш сет модел SH-4066
Туш сет модел SH-4093
Туш сет модел SH-4100
Туш сет модел SH-4062
Туш сет модел SH-4067

Куповна кошничка

mk_MKMK