• Следете на
Категории

Диск за Сечење Армиран Бетон HIZAR

Код: HDCST1 Категорија:

4,390.00 ден5,590.00 ден

Исчисти

Диск за Сечење Армиран Бетон HIZAR (Silent Core)

Спецификација:

300*40*3.2*10/12/15 Сегмент бр. 21

350*40*3.4*10/12/15 Сегмент бр. 24

400*40*3.6*10/12/15 Сегмент бр. 28

450*40*3.8*10/12/15 Сегмент бр. 32

500*40*4.0*10/12/15 Сегмент бр. 36

600*40*4.6*10/12/15 Сегмент бр. 42

700*40*5.0*10/12/15 Сегмент бр. 50

800*40*5.7*10/12/15 Сегмент бр. 57

1000*40*7*10/12/15 Сегмент бр. 70

1200*40*8.0*10/12/15 Сегмент бр. 80

1600*40*9.0*10/12/15 Сегмент бр. 108

Класа

,

Надворешен дијаметар

, , , , , , , , , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Диск за Сечење Армиран Бетон HIZAR”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Куповна кошничка

mk_MKMK