• Следете на
Категории

Моно Кристални Панели 340W, 345W, 370W-72-Ќелии

Код: N/A Категорија:

8,500.00 ден9,500.00 ден

Исчисти

Моно Кристални Панели 340W 345W 370W 72 Ќелии

Механички Карактеристики:

Материјал: Monocrystalline Silicon

Работна температура -40 ° C до 85 ° C

Антирефлективен слој: AR се користи за намалување на рефлексивноста зајакнување на пренесување.
Темперирано стакло: стаклото со ниско железо и АР покривање ја зголемуваат моќноста и механичка сила на соларниот модул.
Механичко оптоварување ≥ 2400Pa, преносливост ≥91.6%
EVA: преносливост ≥91%, адхезивен капацитет> 85%
Cell: 17,9% од високите ефикасни соларни ќелии за да се осигура ефикасноста на модулот од 15,7%
Задна Страна: Користење на поквалитетен лист со повисок квалитет за да се спречи уништување и вода, тоа е рефлективност ≥ 87%, сила на лупење ≥ 40N / cm.
Алуминиумска рамка: анодизирана алуминиумска легура за ефикасно подобрување на отпорноста и корозијата.

ISO акредитирана фабрика

Гаранција за производот:
10 години за производ
12 години излезна моќност не помалку од 90%
25 години излезна моќност не помалку од 80%

Моно 72 Ќелии

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Моно Кристални Панели 340W, 345W, 370W-72-Ќелии”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Куповна кошничка

mk_MKMK