• Следете на
Категории

Моно Кристални Панели 280W 285W 290W 60 Ќелии

Код: N/A Категорија:

7,010.00 ден7,300.00 ден

Исчисти

Моно Кристални Соларни Панели

Монокристален Соларен Панел 280W 285W 290W 60 Ќелии

Механички Карактеристики:
Материјал: Monocrystalline Silicon
Тежина (КГ) 17.6
Температурен коефициент:
NOCT 45 ° C ± 2 ° C
Температурен коефициент на Isc 0.05% / ° C
Температурен коефициент на Voc -0.33% / ° C
Температурен коефициент на Pmax -0,44% / °C
Толеранција на енергија 0 / + 3%
Работна температура -40 ° C до 85 ° C
Антирефлективен слој: AR се користи за намалување на рефлексивноста зајакнување на пренесување.
Темперирано стакло: стаклото со ниско железо и АР покривање ја зголемуваат моќноста и механичка сила на соларниот модул.
Механичко оптоварување ≥ 2400Pa, преносливост ≥91.6%
EVA: преносливост ≥91%, адхезивен капацитет> 85%
Cell: 17,9% од високите ефикасни соларни ќелии за да се осигура ефикасноста на модулот од 15,7%
Задна Страна: Користење на поквалитетен лист со повисок квалитет за да се спречи уништување и вода, тоа е рефлективност ≥ 87%, сила на лупење ≥ 40N / cm.
Алуминиумска рамка: анодизирана алуминиумска легура за ефикасно подобрување на отпорноста и корозијата.

ISO акредитирана фабрика

Гаранција за производот:
10 години за производ
12 години излезна моќност не помалку од 90%
25 години излезна моќност не помалку од 80%

Моно 60 Ќелии

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Моно Кристални Панели 280W 285W 290W 60 Ќелии”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Куповна кошничка

mk_MKMK